Lätt teknisk nivå

Här hittar du alla livebloggar från WWDC 2011

Notiser. Eftersom Apple inte lovat att sända Steve Jobs keynote live, får vi som inte är på plats förlita oss på diverse livebloggar från publiken. Om man inte vill vänta tills videon finns att ladda ner från Itunes vill säga. Här är en lista på alla de sajter som rapporterar live.

Steve Jobs på scen framför »All new design«

Lätt teknisk nivå

Vi gratulerar Mac OS X på 10-årsdagen

Notiser. Idag fyller Mac OS X tio år –  mjukvaran som gör Apples datorer till den unika och användarvänliga upplevelse som allt fler upptäcker.

Introduktion av Mac OS X i San Francisco 2000

Lätt teknisk nivå

Livebevakning av Apples event 2 mars 2011

Ipad. Återigen har det blivit dags för en pressträff med Apple. Det är i skrivande stund oklart om det kommer att bli en direktsändning via video, men skulle så inte vara fallet finns här är en lista på alla de sajter som rapporterar live.

Steve Jobs presenterar Ipad

Lätt teknisk nivå

Halva priset på Pixelmator

Notiser. I samband med att Pixelmator flyttar hela sin distribution till mac appstore halverar man priset och erbjuder gratis uppdatering till nästa stora versionsnummer.

Pixelmator Ikon

Lätt teknisk nivå

Boagworld återvänder i version två

Webbdesign. Paul Boag, som efter 216 avsnitt av sin podcast meddelade att det var dags att lägga ned den i sin nuvarande form, har nu börjat publicera igen. Det är ett nytt format och mer video som gäller.

Boagworld web design

Lätt teknisk nivå

Livebevakning av ”Back to the Mac” 20 oktober 2010

Notiser. Eftersom det vid förra eventet fanns en officiell videoström från Apple så litar vi på att den kommer att publiceras på samma sätt den här gången. Om den inte skulle dyka upp, eller om man vill ha något som tar mindre bandbredd finns det fler ställen att följa händelseutvecklingen via. Här är en lista på alla de sajter som rapporterar live.

Inbjudningsbild från Apple

Lätt teknisk nivå

Senaste versionen av Parallels Desktop är både snabbare och stabilare

Notiser. Stöd för 64 bitar, snabbare start av gästsystemen, bättre grafikhantering och delvis nytt gränssnitt är några saker version 6 lovar. Om det verkligen stämmer är det väldigt välkommet till ett program som bitvis får en välbestyckad dator att gå på knäna.

Windows körs virtualiserat i Mac OS X

Lätt teknisk nivå

Återställ det horisontella trafikljuset i Itunes 10

Notiser. I samband med Apples släpp av Itunes 10 var det inte bara ikonen som fick nytt utseende – man vred även på trafikljuset så det blev rätt riktning, eller fel, beroende på hur man ser det.

Trafikljus Itunes 10