Behöver du en inbjudan till Spotify?

Itunes visade att det fanns alternativ till illegal nerladdnings av musik  på internet. Spotify tog det ännu längre och erbjuder nästan all musik gratis.

Vi på Macbologgen tycker om bra tjänster som sätter konsumenterna först. Spotify är en av dom, men tyvärr behöver man fortfarande en inbjudan för att åtnjuta den reklamfinansierade tjänsten. Därför vill vi göra vad vi kan för våra besökare och dela ut dom inbjudningar vi har. Kontakta oss så skickar vi en – föst till kvarn och så länga lagret räcker! Lägg gärna en länk till oss i din egen blogg så fler hittar hit.

Spotify_Envelope

Vi uppmanar självklart alla att köpa Spotify Premium för dryga tusenlappen per år – vilket man inte behöver någon inbjudan till. Men se till att säga upp avtalet på en gång, annars kommer dom automatiskt att dra pengar igen nästa år – då kanske det finns ett bättre alternativ eller så är man helt enkelt inte beredd ekonomiskt. Vi kan förstå om man har det på den något dyrare månadsprenumerationen – men att dra pengar igen efter ett år är ärligt talat lite fult. Ett bättre alternativ hade varit ett meddelande när det börjar bli dags att förnya tjänsten, om man inte gör det får man den reklamfinansierade varianten istället – precis som det blir nu när man säger upp det på en gång.

Vi vill även påminna om hur man kan hantera spellistor lite smartare utanför Spotify.

Uppdaterad!

Nu är tyvärr våra inbjudningar slut – det är självklart kul att intresset finns men samtidigt tråkigt för alla som blir utan. Tills vi får fler att dela ut har vi några tips:

Gå till Spotify, Free och Get started – här kan du skriva upp din e-post och få en inbjudan från Spotify. Men det kan ta tid och ingen garanti finns.

Är du kund hos Bredbandsbolaget kan du få tjänsten via dom – antingen som reklam eller för 99 kr i månaden. Hur det ser ut med andra leverantörer vet vi inte – fråga dom och hota med att byta leverantör så dom får lite press på sig.

Leta reda på någon annan som har inbjudningar. Det finns massor med sidor – vissa använder sig av en proxyserver så det ser ut som om man är i UK där det inte behövs någon inbjudan. Här är Google det bästa tipset.

Köp en inbjudan. Alla är inte lika snäll som vi och delar ut våra inbjudningar gratis – vi har hört att det finns bland annat på Tradera.

Köp Spotify Premium – är du en riktig musikälskare är det ingenting att bråka om. Dessutom slipper man reklam, får bättre ljudkvalitet och ett gott samvete för att man stödjer musikerna.

Hoppa högst upp på sidan