Livebevakning av Apples event 2 mars 2011

Återigen har det blivit dags för en pressträff med Apple. Det är i skrivande stund oklart om det kommer att bli en direktsändning via video, men skulle så inte vara fallet finns här är en lista på alla de sajter som rapporterar live.

Klockan 19.00 svensk tid stiger, förmodligen, Tim Cook upp på scenen i Yerba Buena Center i San Francisco för att presentera en ny version av Ipad. Gissningsvis kommer också en ny version av IOS att visas som kan utnyttja den nya hårdvaran. Kanske kommer IOS 4.3 att släppas skarpt efter att ha varit tillgänglig för utvecklare i beta sedan januari.

Apple publicerar eventuellt länk till sin sändning på apple.com, och de övriga sajter som rapporterar från eventet hittar du här nedan.

Steve Jobs presenterar Ipad

Allt om mac brukar ha liverapportering.
Twit har som vanligt video med kommentatorer.
Engadget har bra liverapportering som vanligt.
MacRumors kör även en Twitter-blogg men har ännu inget lovat.
Gizmodo livebloggar och brukar ha bra bilder.
Maclife har en även de en Twitter igång.
Smoking apples brukar fånga det mesta på Twitter.
Förutom dessa finns möjlighet att kolla in Wired, Arstechnica och New York Times som verkar förbereda rapportering också. 

Apple keynotes

En video av hela presentationen kommer att finnas för nedladdning på Apples podcastkanal några timmar efter att den avslutats, och så småningom även på Apples event-sida.

Hoppa högst upp på sidan