Livebevakning av Apples event 1 sep 2010

För första gången på många år lovar Apple att sända livevideo när det nu är dags att presentera produkter inför julsäsongen. Förutom videoströmmen från Apple finns det fler ställen att följa händelseutvecklingen via. Här är en lista på alla de sajter som rapporterar live.

Klockan 19.00 svensk tid stiger Steve Jobs upp på scenen i Yerba Buena Center i San Francisco för att presentera nya produkter. Gissningsvis kommer också en ny version av Itunes, Mac OS X 10.6.5 och IOS 4.1 att släppas. Dessutom blir det förmodligen ganska stort fokus på musik, video, spel och underhållning. Bland annat. Det intressantaste är nog ändå vilken artist man bjudit in att spela i slutet.

Apple publicerar länk till sin sändning på apple.com, och de övriga sajter som rapporterar från eventet hittar du här nedan.

Allt om mac har lovat liverapportering.
Slashat har livesändning med video.
Twit har som vanligt video med kommentatorer.
Buzz out load har lovat liveblogg.
Engadget rapporterar live.
MacRumors kör även en Twitter-blogg.
Gizmodo livebloggar och brukar ha bra bilder.
GDGT har en liveblogg.
The Mac Observer kör live i sin blogg och även på Twitter.
Maclife har en även de en Twitter igång.
Smoking apples brukar fånga det mesta på Twitter

Apple keynotes

En video av hela keynoten kommer att finnas för nedladdning på Apples podcastkanal några timmar efter att den avslutats, och så småningom även på Apples event-sida. Innan podcasten publiceras brukar en on-demanström finnas på Apples sajt också.

Hoppa högst upp på sidan